Επιλογή Σελίδας

Υπηρεσίες

Διαχείριση εταιρικής παρουσίας στο διαδίκτυο

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαδικτύου

Φιλοξενία ιστοσελίδων, Κατοχύρωση Domain

Είμαστε επίσημος καταχωρητής domain ονομάτων από την ΕΕΤΤ με αρ.Πρωτοκόλου: W331/02-11-11 και έχουμε τη δυνατότητα κατοχύρωσης domain όλων των καταλήξεων.
Διαθέτουμε δικούς μας servers σε Ελλάδα, Γερμανία, Μ.Βρετανία και Η.Π.Α. και εκτός από Shared Hosting προσφέρουμε VPS, Dedicated Servers & SSLs

  • Κατοχύρωση Domains .gr 100%
  • Κατοχύρωση Διεθνών Domains 90%
  • Υποστήριξη 100%

Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδας

Δημιουργούμε ιστοσελίδες με WordPress βασισμένοι σε πρότυπα ή ξεκινώντας από την αρχή. Φροντίζουμε να προσφέρουμε εξαιρετική αισθητική και λειτουργικότητα με προσοχή στη λεπτομέρεια.
Υποστηρίζουμε Responsive Design, Parallax effect, Drag ‘n’ Drop editor, ενώ παρέχουμε πλήρη υποστήριξη τεχνική και συμβουλευτική για την διαμόρφωση της σελίδας σας.

  • WordPress 95%
  • Css 95%
  • Υποστήριξη 100%

Σχεδίαση & Κατασκευή eShop

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα με Prestashop & WooCommerce και είμαστε εξαιρετικοί σε αυτό. Προσφέρουμε τη δυνατότητα σύνδεσης με όποια τράπεζα σας εξυπηρετεί καθώς επίσης Viva Payments, Skrill, Paypal κ.ά.
Αισθητικά άρτια και με εύκολη πλοήγηση τα eshop μας θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

  • Prestashop 95%
  • Πληρότητα λειτουργειών 95%
  • Υποστήριξη 100%

Email Marketing

Προσφέρουμε κάθε υπηρεσία σχετική με το email marketing και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας: Σχεδίαση Newsletter, Υπηρεσία SMTP, Αποστολή και Διαχείριση από εμάς.

Keywords Advertisement

Στοχεύουμε στο κοινό που θέλετε να έρθετε σε επαφή μέσα από το Google Adwords & Facebook για άμεσα αποτελέσματα και οικονομία. Συντάσουμε το λεκτικό της καμπάνιας και σχεδιάζουμε τα banner σας.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Ανεξάρτητα εάν έχετε ιστοσελίδα ή eshop σε εμάς, μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες εξωτερικού Web Marketing Manager και να συνεργαστούμε μαζί ή με τους υπεύθυνους της εταιρίας σας.

Διαθέτουμε την εμπειρία, τη γνώση και την τεχνική κατάρτιση!

Web Presence

Επικοινωνιακή Πολιτική

Web Marketing

Κάντε το επόμενο βήμα.

Ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέλθει η μικρή-μικρομεσαία επιχείρηση στον έντονο ανταγωνισμό και την μειωμένη ζήτηση, είναι η διαρκής βελτίωση και επικοινωνία με υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες .

Τελευταία νέα

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα

Η σελίδα που ζητήσατε δε βρέθηκε. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την αναζήτησή σας, ή χρησιμοποιήστε το μενού από πάνω για να εντοπίσετε την ανάρτηση.